Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2007 15:04

"Яценюк - це такий кадрово-позиційний "кубик-рубик"

"Яценюк - це такий кадрово-позиційний "кубик-рубик"
Член фракції "Наша Україна - Народна самооборона", міністр закордонних справ Арсеній Яценюк може стати головою Верховної Ради шостого скликання і за умови створення демократичної коаліції, і при іншому форматі парламентської більшості.

Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов.

"Яценюк - це такий кадрово-позиційний "кубик-рубик". Він може вискочити і видати коаліцію демократичних сил, якщо Юлія Тимошенко підтримає його", - сказав політолог.

"Якщо БЮТ не підтримає, тоді цей "кубик-рубик" може дати іншу комбінацію, і це буде варіант більш широкої коаліції", - додав він.

Карасьов вказав на те, що на даний час усе залежить від позиції Юлії Тимошенко і її політичної сили. "Якщо Юлія Тимошенко підтримає Яценюка, тоді він буде спікером, а Тимошенко - прем"єром", - сказав він.

Політолог вважає, що при такому сценарії буде сформовано стійкий владний трикутник "президент - прем"єр - голова Верховної Ради".

"Правда, у цьому трикутнику у Тимошенко тільки один кут, а в президента - два кути. Але це фігура об"єднуюча, це має влаштувати Юлію Тимошенко", - відзначив він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Яценюк - це такий кадрово-позиційний "кубик-рубик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути