середа, 13 грудня 2017 11:07

"Провал. Вийшов з-під варти аферист" - Кива про вихід Саакашвілі

"Провал. Вийшов з-під варти аферист" - Кива про вихід Саакашвілі
Вихід Міхеіла Саакашвілі з-під варти - це провал всієї правоохоронної системи України, вважає колишній радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива. Фото: 5.ua

Вихід Міхеіла Саакашвілі з-під варти - це провал всієї правоохоронної системи України. Про це сказав колишній радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива в ефірі Espreso.tv.

"Ніколи не був прихильником перекладати відповідальність. Говорити, знаєте - арешт проводила Служба безпеки, це була їхня відповідальність, їхня стаття звинувачення - підготовка до державного перевороту. На них лежить відповідальність за те, що підозрюваний вийшов з-під конвою.

Але чесно - для правоохоронців це найстрашніша ситуація, коли підозрюваний йде з-під конвою, арешту. Допустити це - провал. У прямому сенсі цього слова. Це ще раз показало слабку професійну підготовку всієї правоохоронної системи - СБУ, МВС, прокуратури. Потрібно робити висновки", - заявив Ківа.

"Пішов, скажімо так, не громадянин України, аферист. Який заробляє гроші на формуванні певних ситуацій", - додав колишній радник міністра.

"Завтра так само будуть виходити ґвалтівники, вбивці, злодії. Це ж усе розбалансує суспільство, не Саакашвілі, а ось ця робота державного апарату.

Людина, сидячи перед телевізором, думає: а в якій країні я живу? Завтра мій кордон будуть проривати всі, кому це захочеться. За що ми тоді контрабандистів судимо? Саакашвілі ми не судимо. І до нього питань ніяких немає", - сказав Кива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко розповів, що спільного між Саакашвілі і горе-ректором Мельником

11 грудня Печерський райсуд Києва відмовився на час розслідування відправити Міхеіла Саакашвілі під домашній арешт.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Провал. Вийшов з-під варти аферист" - Кива про вихід Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути