пʼятниця, 10 лютого 2012 15:55

Спецтема: Луценко за ґратами

Прокурор Луценка думатиме про нього на вихідних

Прокурор Луценка думатиме про нього на вихідних

Прокурор Дмитро Лобань не жалкує, що в якості свідка обвинувачення викликало Олександра Турчинова (колишнього першого віце-прем'єр-міністра) і Геннадія Москаля (колишнього заступника внутрішніх справ). Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Ми абсолютно не жалкуємо, що викликали Турчинова і Москаля. Наше клопотання про їх виклик було спрямоване на об'єктивне дослідження обставин кримінальної справи. На мою думку і Турчинов, і Москаль повідомили якраз про фактичні обставини перебігу подій. Хоч вони і висловлювали багато особистих міркувань чи позицій. Їх свідчення дуже цінні з точки зору дослідження всієї справи", - сказав Лобань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День міліції збитків державі не завдав - експерт у справі Луценка

Також прокурора здивувало те, що захист ставив питання експерту Галині Ільчук по результатах проведених нею судово-економічних  експертиз.

"З самої експертизи однозначно вбачається, що (в експертизі - ред.) вона давала ті відповіді, про які сьогодні повідомляла. Я не розумію, навіщо цю жінку 2 дні допитував захист. Усі її відповіді були зрозумілі з самого початку і вбачалися з висновків експертизи. Оцінку цим висновкам повинен надати суд", - додав прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідки дають показання на користь Луценка - адвокат екс-міністра

Прокурор вважає, що три дні для підготовки судових дебатів у справі Луценка цілком достатньо.

"Це тільки захисники фіксують обідню перерву рівно о 13.00 і вважають, що в суботу-неділю вони взагалі не повинні (працювати - ред.). Тим більше, на вихідних я все одно буду думати про свою роботу", - відповів Лобань на запитання журналістів про те, чи буде він працювати у вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов заявив, що в справі Луценка немає оригіналів документів

Нагадаємо, що сьогодні Печерський райсуд у справі екс-міністра внутрішніх справ Луценка оголосив про закінчення судового слідства та призначив судові дебати на 14 лютого на 9.30 ранку.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор Луценка думатиме про нього на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути