пʼятниця, 10 лютого 2012 15:25

Спецтема: Луценко за ґратами

День міліції збитків державі не завдав - експерт у справі Луценка

День міліції збитків державі не завдав - експерт у справі Луценка

Матеріальних збитків в результаті відзначення Дня міліції у 2008-2009 роках державі заподіяно не було.

Про це сьогодні під час допиту в Печерському районному суді Києва у справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка заявила експерт Галина Ільчук, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

За її словами, такий висновок можна зробити з урахуванням тих документів, з якими вона ознайомилася під час судового засідання.

Зазначимо, що Ільчук також давала покази щодо висновків про заподіяння матеріальної шкоди державі в результаті нарахування і виплати заробітної плати колишньому водієві Луценка Леоніду Приступлюку.

Вона повідомила, що її висновки є не категоричними, а умовними, а також що роблячи їх, вона виходила з даних, наданих слідством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ти козячу морду корчиш, Лобанов? Сиди і слухай" - Луценко облаяв прокурора

"Тобто слідство в постанові про призначення експертизи заявило, що експерт повинен виходити з того, що свідком встановлено те, що Приступлюк виконував функції водія", сказала вона.

Адвокат Олексій Баганець розповів, що задав Ільчук питання: "А якщо врахувати, що допитані свідки заявили, що Приступлюк одночасно виконував і функції водія, і оперативного працівника, а потім і помічника міністра?"

"Вона заявила, що в результаті цього висновки експертизи були б зовсім інші - вони б говорили, що йому обгрунтовано було нараховано і виплачено зарплату", - додав захисник.

Зараз ви читаєте новину «День міліції збитків державі не завдав - експерт у справі Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути