пʼятниця, 10 лютого 2012 12:50

Спецтема: Луценко за ґратами

Турчинов заявив, що в справі Луценка немає оригіналів документів

Турчинов заявив, що в справі Луценка немає оригіналів документів

Окрім політичного замовлення в обвинувачення немає ніяких аргументів виновності Юрія Луценка, про це Турчинов сказав журналістам після допиту в суді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Думаю, обвинувачення пошкодувало, що викликали мене. У той же час зрозуміло, що на цьому процесі - краще його назвати "замовний фарт", який зруйнувавши судову систему, сьогодні проводить влада над лідерами опозиції. У них взагалі відсутні докази. Під час мого допиту і судом, і звинуваченням, і захистом, всім було зрозуміло, що навіть документів, на підставі яких висувались звинувачення, у них просто немає. Оригіналів немає. І я звернув на це увагу слідства ще коли мене допитували в генеральній прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ти козячу морду корчиш, Лобанов? Сиди і слухай" - Луценко облаяв прокурора

Вони зробили якісь ксерокопії і по ксерокопіях намагаються робити якісь висновки. У звинувачення крім замовлення влади інших аргументів для ведення цього процесу просто не існує. Це позиція не тільки нас як представників української опозиції - це позиція, яка вже домінує в усьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко пообіцяв не називати прокурора "нєдорослєм" - він обізвав його дебілом

Згадайте останню резолюцію Парламентської Асамблеї ради Європи. Усі визнають, що це політичні замовні процеси і сьогодні можна було ще раз у цьому переконатись".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявив, що в справі Луценка немає оригіналів документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути