Ексклюзиви
пʼятниця, 13 листопада 2020 18:08

Прокремлівський пропагандист Шарій поширює фейк про Зеленського

Проросійський блогер Анатолій Шарій озвучив фейкову інформацію про те, що хворий на коронавірус президент Володимир Зеленський нібито фотографується без маски з лікарями. Виявилося, що фото було зроблене ще 2016 року.

Про це пише ексжурналіст Сергій Лещенко в Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ відкрила справу проти Шарія - нардеп

"Проросійський блогер і глава партії самого себе Шарій розігнав на багатомільйонну аудиторію фейк про те, що президент Зеленський під час лікування від коронавірусу фотографується без маски з лікарями. Виявилося, що фотографія Зеленського з лікарями була зроблена 2016 року в Ізраїлі", - йдеться в повідомленні.

Автор: Скріншот
 

За словами Лещенка, сьогодні він опублікує заклик до нової американської адміністрації Джо Байдена вжити заходи для блокування сторінки Анатолія Шарія в Youtube за цілеспрямоване поширення брехні і підрив основ демократії із застосуванням інструментів соціальних мереж.

Раніше журналісти повідомляли, що сайти блогера Анатолія Шарія обслуговують із московського офісу. Обслуговує той же провайдер, що й ресурси інформаційної війни країни-окупанта РФ проти України.

А за повідомленням "Слідство.Інфо", Шарій володіє віллою вартістю близько €1 млн у містечку Рода-де-Бара в Іспанії.

Міжнародна експертна група "Bellingcat" заявила, що прокремлівський пропагандист, який стверджував, що перехоплення СБУ щодо катастрофи MH17 є "фальшивкою", користувався фейком ГРУ.

Зараз ви читаєте новину «Прокремлівський пропагандист Шарій поширює фейк про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути