Ексклюзиви
пʼятниця, 24 липня 2020 13:21

ЗМІ знайшли докази, що Шарій - партнер російської пропаганди

Сайти блогера Анатолія Шарія містяться в Росії і обслуговуються з московського офісу. Обслуговує той же провайдер, що і ресурси інформаційної війни країни-окупанта РФ проти України.

Сторінка "освітнього" проєкту блогера "ЯШарю — Пища для полушарий" розташована в РФ і обслуговується компанією Variti, повідомляють "Тексти".

 

Також у Росії розміщено і сторінку його інтернет-магазину.

 

Офіційний партійний сайт Шарія також обслуговує все та ж компанія Variti, хоча в цьому разі йдеться про якесь її представництво у Швейцарії.

"Прикриття таке собі, на рівні фігового листка — але принаймні для Шарія тут може бути формальний привід для виправдання, що, бачте, наймали швейцарську компанію, а звідки вона походить — не дуже розібралися", - пишуть журналісти.

Variti також обслуговує Life.ru - російський пропагандистський ресурс, фактично підрозділ інформаційних військ РФ, та інших пропагандистів - федеральний телеканал РЕН ТВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд просять заборонити партію Шарія

Раніше журналісти повідомляли, що прокремлівський блогер Анатолій Шарій володіє віллою вартістю близько мільйона євро у містечку Рода-де-Бара в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ знайшли докази, що Шарій - партнер російської пропаганди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути