Ексклюзиви
середа, 08 липня 2020 10:30

Шарій має в Іспанії віллу з двометровим парканом на березі моря. Орієнтовна вартість - мільйон євро - ЗМІ
9

Фото: slidstvo.info

Прокремлівський блогер Анатолій Шарій володіє віллою вартістю близько мільйона євро у містечку Рода-де-Бара в Іспанії.

Про це повідомляють журналісти "Слідство.Інфо".

За інформацією видання, у серпні 2019 року Шарій став власником будинку площею 230 кв. м на березі моря в Іспанії. Як свідчить іспанський майновий реєстр, будинок складається з основного житлового поверху на 161 кв. м та підвального приміщення на 69 кв. м. Навколо будинку є сад площею у 5,2 сотки. Також у документах вказано, що одразу за земельною ділянкою – пляж.

З появою власника вілла та територія довкола неї помітно змінилися. Актуальні фотографії будинку, які є в розпорядженні журналістів, показують, що замість декоративної огорожі з кущів нові власники звели майже двометровий паркан. Також на огорожі можна побачити попереджувальні знаки про охорону та відеоспостереження, а вікна з боку вулиці тепер заґратовано – навіть на другому поверсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довжина - 92 м. Ціна - $200 млн. На якій яхті ходить Медведчук

Із іспанського документа незрозуміло, як саме Шарій став власником вілли: купив чи отримав на якихось інших умовах. Також не вказано ціну об'єкта.

Місцеві сайти нерухомості пропонують схожі за розміром та розташуванням будинки у Рода-де-Бара за ціною в кілька сотень тис. євро. Щоправда, будинків на першій лінії у відкритому продажі немає. Найближча зі знайдених до моря вілла (у оголошенні вказано, що до моря 70 м) - втім, із більшими будинком та садом — коштує 950 тис. євро.

Ще один будинок подібного розміру зі схожим на вигляд басейном, однак трохи більшим садом та подалі від моря, продають за 1 млн євро.

Шарій втік з України 2012 року та має статус політичного біженця в Європейському Союзі. За повідомленням Deutsche Welle, на його ім'я у столиці Литви Вільнюсі зареєстроване підприємство.

Блоги Шарія транслюють на телеканалі "112 Україна", пов'язаному з кумом президента РФ Віктором Медведчуком.

У червні цього року Державна фіскальна служба України викликала Анатолія Шарія на допит. У кримінальному провадженні за статтею "Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом".

Провадження відкрили за заявою блогера Сергія Іванова.

"Слідство муситиме перевірити фінансову дисципліну т. з. партії, прозорість розрахунків за товари та послуги, законність та способи оплати праці etc. В результаті цих заходів фігуранти отримають відповідні процесуальні статуси", - повідомив Іванов.

Зараз ви читаєте новину «Шарій має в Іспанії віллу з двометровим парканом на березі моря. Орієнтовна вартість - мільйон євро - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути