пʼятниця, 25 травня 2007 09:14

Про що Ющенко розмовляв з силовиками залишилося таємницею

Учора пізно ввечері президент Віктор Ющенко скликав термінову нараду з керівниками силових структур та правоохоронних органів.

Як повідомляє прес-служба глави держави, у нараді, що відбулась у Секретаріаті президента, взяли участь в. о. голови СБУ Валентин Наливайченко, начальник Генштабу – головнокомандувач Збройних Сил України Сергій Кириченко, начальник Головного управління – командувач внутрішніх військ МВС Олександр Кіхтенко, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Олександр Галака, голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, перший заступник міністра оборони Леонід Поляков.

Нарада розпочалася о 23 годині і закінчилася близько 00.30 ночі.

Після наради голова Управління державної охорони Валерій Гелетей заявив, що люди, які порушили закон в ситуації, що виникла навколо звільнення Святослава Піскуна з посади Генпрокурора, будуть притягнуті до відповідальності.

"Люди, які порушили закон, відповідатимуть по тим нормам закону, по яким вони його порушили, і будуть притягнуті до відповідальності", - заявив Гелетей.

Він не став відповідати на запитання журналістів, про кого саме йде мова: "Нехай дають відповідь офіційні органи".

Гелетей також не відповів на уточнююче запитання, чи має він на увазі міністра внутрішніх справ Василя Цушка. Гелетей відмовився давати відповіді на інші запитання. "Давайте до ранку доживемо", додав він.

Водночас міністр оборони Анатолій Гриценок повідомив, що на зустрічі обговорювалися "внутрішні питання".

Він також відмовився відповідати на запитання, чи розглядалося питання про захоплення залу Конституційного Суду, про що повідомляли прем"єр-міністр Віктор Янукович і Цушко.

Відповідаючи на запитання про намір КПУ відправити його у відставку, Гриценко сказав: "З таким успіхом можна ставити питання про скасування таблиці Менделєєва", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Про що Ющенко розмовляв з силовиками залишилося таємницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути