четвер, 22 листопада 2007 10:46

Прем"єром стане або Янукович, або Балога

Демократична коаліція БЮТ і НУНС у Верховній Раді нового скликання сформована не буде, припускає газета "Сегодня" з посиланням на власні джерела в Секретаріаті Президента. За інформацією джерела, таке рішення вже ухвалене на найвищому рівні.

Події розвиватимуться таким чином: спочатку виберуть спікером Івана Плюща. Потім затягнуть створення коаліції, після чого в парламенті виникне ситуативна більшість ПР і НУНС, а з часом (можливо, відразу після Нового року) утворюється і коаліція на цій основі. Прем"єром стане або Віктор Янукович, або Віктор Балога. В останньому випадку "регіоналам" дістанеться пост першого віце-прем"єра. За чутками, його запропонують Борису Колесникову, який цього не підтверджує.

Цю версію підтверджує депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко. Вона говорить, що такі схеми дійсно обговорюються. "Коаліції не буде, буде ситуативна більшість між ПР і НУНС. По спікерові питання вже вирішене на 95%. І це Плющ. Що стосується прем"єрства і постів, то ці питання вирішуватимуться по мірі надходження", - говорить вона.


За матеріалами: "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Прем"єром стане або Янукович, або Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути