пʼятниця, 23 травня 2008 14:32

Прем"єр Білорусі подарував Тимошенко букет помаранчевих троянд (ФОТО)

 
В Мінську 23 травня відкрилося засідання голів урядів СНД. Головуюча на ньому прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко запропонувала закріпити традицію оголошення "програми головування".

"Рік тому ми прийняли зобов"язання головувати і ми вперше в історії оповістили програму головування. Ми хотіли б, щоб це стало доброю традицією", - сказала вона, повідомляє "ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА".

"Ця програма - є те нововведення, яке головуючу країну робить генератором, динамічною рушійною силою досягнення поставлених завдань. Це певна координація діяльності", - підкреслила Тимошенко.

За її словами, одним з пріоритетних напрямів в рамках Співдружності на жовтневому саміті в Душанбе була визнана активізація економічного співробітництва країн СНД.

Тимошенко повідомила, що нинішнє засідання його учасники можуть присвятити підведенню підсумків і підписанню запланованих документів, а також визначенню планів на майбутній рік.

"Прекрасний букет, головне, колір відповідний"

Очікується, що на засіданні Тимошенко передасть головування в раді голів урядів прем"єру Білорусі Сергію Сидорському. В рамках візиту вона вже зустрілася зі своїм колегою. Як пише AFN, Сидорський підніс Тимошенко букет помаранчевих троянд.

"Прекрасний букет, головне, колір відповідний", - відповіла Тимошенко і додала, що є дуже багато важливих питань, які вона хотіла б обговорити.

В уточненій програмі візиту Тимошенко відсутня раніше запланована зустріч з прем"єр-міністром Росії Володимиром Путіним, який сьогодні також прибув до столиці Білорусі.

Передбачається, що учасники саміту обговорять питання продовольчої безпеки, проект Конвенції про прикордонну співпрацю держав СНД, перспективи усунення бар"єрів при здійсненні міжнародних вантажних автоперевезень і гармонізації національних систем організації повітряного руху та інші, пише Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Білорусі подарував Тимошенко букет помаранчевих троянд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути