середа, 12 червня 2019 13:09

Представник президента розповів про фундаментальні цілі на 100 днів

Представник президента розповів про фундаментальні цілі на 100 днів
Стефанчук озвучив "фундаментальні цілі на 100 днів". Фото: РБК-Україна.

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що команда Володимира Зеленського розробила план дій на 100 днів.

"План дій на 100 днів у нас є. Але кожен день приносить несподіванки, через які доводиться вносити корективи. Фундаментальні цілі на 100 днів - від реформування діяльності президента як інституції, запуск процесу комплексного аудиту держави до внесення конкретних законопроектів щодо питань судової системи, антикорупційної політики", - розповів Стефанчук у інтерв'ю РБК-Україна.

За його словами, в українській політиці "президент нагадує шахового короля - фігура дуже важлива, але ходить тільки на одну клітинку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жартував про комуналку і "Роттердам+": у Зеленського відмовилися від обіцянки знизити тарифи

"За нинішніх умов - це особливо справедливо. А з осені ми вже зможемо взяти всю повноту відповідальності за ситуацію в країні, показати конкретну програму дій", - зазначив Стефанчук.

Президент Володимир Зеленський має втрутитися у ситуацію, яка складається між українськими православними церквами. Про це його просять учасники Форуму української інтелігенції "За Українську православну церкву! За Київський патріархат".

Зараз ви читаєте новину «Представник президента розповів про фундаментальні цілі на 100 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути