середа, 10 липня 2013 10:57

"Потрібно бути просто сином президента" - нардеп про рецепт успіху Януковича-молодшого

"Потрібно бути просто сином президента" - нардеп про рецепт успіху Януковича-молодшого
Олександр Янукович. Фото: vkurse.ua

Народний депутат від партії "УДАР" Павло Різаненко заявив, що стрімкий розвиток бізнесу Олександра Януковича, старшого сина президента, безпосередньо пов'язаний із кровними зв'язками із главою держави, прикриттям адмінресурсом і правоохоронними органами.

Таку думку нардеп висловив в ефірі Радіо Свобода.

Різаненко наголосив: "Всі сфери падають, тільки сільське господарство показує зростання, і "МАКО Холдинг" (власник якого Олександр Янукович.-) сільського господарства особливо немає, то потрібно бути супер генієм, або потрібно бути просто сином президента. Я не вважаю, що це його досягнення. Це та система, яка у нас є, коли бізнесом без прикриття адмінресурсу, правоохоронних органів, прокуратури та судів нормально займатися неможливо".

Проте на переконання іншого народного депутата, але від Партії регіонів, Владислава Лук'янова син президента успішно розбудовує власний бізнес виключно завдяки своїй впевненості. Він зауважив:

"Впевненість дає можливість більш позитивно оцінювати майбутнє і дозволяє інвесторам більш сміливо отримувати кредити розуміючи, що бізнес буде працювати хоча б на тому рівні, на якому розраховується, і підприємство матиме обігові кошти, щоб повернути кредити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції хочуть, щоб повстала вся країна

Щодо думки експертів, то старший консультант Київської школи економіки Володимир Дубровський відзначив, що жодна компанія не може так швидко зростати під час падіння економіки. Він висловив думку, що якби таке сталося у європейській країні, це могло б призвести до імпічменту президента.

"Для всіх очевидно, що це пов'язано з тим, що це не просто якийсь Олександр Янукович, а це Олександр Янукович, який син Віктора Януковича, – зазначив експерт. – У будь-якій цивілізованій країні цій фірмі потрібно було б це дуже ретельно спростовувати. Це стало б предметом розслідування і, зрештою, привело б президента до імпічменту. Не може фірма у ситуації, коли економіка падає, так швидко зростати без всяких на те поважних причин", - зазначив експерт.

Нагадаємо, група МАКО об'єднує "МАКО Холдинг" (Донецьк), банк ПАТ "ВБР" а також понад 10 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії.

"МАКО Холдинг" працює на українському ринку з 2006 року і займається інвестиціями у будівництво. Сумарні активи холдингу становлять 1,7 мільярда гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно бути просто сином президента" - нардеп про рецепт успіху Януковича-молодшого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

117

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути