Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2013 23:53

Депутати прилетіли у Форос на чартері привітати Януковича

Депутати прилетіли у Форос на чартері привітати Януковича

Сьогодні Президент України Віктор Янукович відсвяткував день народження в Криму, на держдачі Зоря у Форосі.

Як пише газета Сегодня, спеціально для 100 членів фракції з Києва організували чартерний літак. Повідомляється, що виліт відбувся о 8:00, очолив делегацію голова фракції Олександр Єфремов.

Президент зустрічав депутатів разом з головою Адміністрації Сергієм Льовочкіним на березі моря. О 14:00 депутати полетіли назад до Києва з аеропорту в Сімферополі.

"Було спекотно – більш як 30 градусів. На березі встановили тенти і столи. Якихось надмірностей у їжі та напоях не було: червона риба та ікра, канапки, канапе з палтусом, шампанське, вино і коньяк. Горілки ми не бачили", - сказав прес-секретар одного з депутатів.

Зазначається, що ще близько ста осіб приїхали в Форос своїм ходом. Як заявив один із заступників глави фракції ПР Юрій Воропаєв, депутати вирішили зробити один подарунок від усієї фракції.

"Цього року ми подарували старовинну Біблію в красивій палітурці і величезний букет червоних троянд", - сказав нам перший заступник голови фракції Михайло Чечетов.

Тетяна Бахтєєва приїхала привітати Януковича на своєму автомобілі з Донецька.

"Я привітала його і висловила слова радості і захоплення. У нього донецький гарт, витримка і мужність, яким можна позаздрити!" – зазначила вона.

Спікер парламенту Володимир Рибак приїхав у Форос теж на машині зі своїм заступником Ігорем Калєтніком, головою секретаріату і главою фракції КПУ Петром Симоненком.

"Ми буквально на п'ять хвилин зайшли: подарували президенту букет квітів, потиснули руку і сказали свої побажання", - сказав Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Депутати прилетіли у Форос на чартері привітати Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути