вівторок, 09 липня 2013 19:23

Новинський став депутатом завдяки близькому до влади політтехнологу

Новинський став депутатом завдяки близькому до влади політтехнологу
Вадим Новинський. Фото: www.epochtimes.com.ua

Виборчою кампанією нещодавно обраного депутатом Вадима Новинського керував політтехнолог Юрій Левенець, що працював на виборах президента 2004 року у штабі Віктора Януковича. Зараз його пов'язують з главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, пише Українська правда.

Левенцю допомагала його донька Євгенія. "Кампанію вів Левенець, Євгенія у нього працює. Вона також брала участь у веденні кампанії", - повідомили в в Інституті політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса.

Ще за два місяці до виборів упізнаваність Новинського була дуже низькою. Технологія полягала в тому, що по всьому Севастополю було розвішано дуже багато бордів та сіті-лайтів з обличчям кандидата,  розставлені рекламні намети з буклетами. Від імені Новинського встановлені лавки, дитячі майданчики, школам дарували комп'ютери та інші цінні речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країна підходить до ситуації, коли красти далі вже буде нічого" - експерт

Прес-секретар Новинського Євгенія розповіла, що той проводив по 5 зустрічей на день: у лікарнях, школах тощо. Серед відповідальних за зустрічі в освітній сфері була керівник управління освіти Севастополя Ірина Заєць.

Під час кампанії Новинський не спілкувався з пресою. Щодо виборів не дав жодного коментаря або інтерв'ю.

Всією компанією керував Юрій Левенець – відомий політтехнолог, директор Інституту  політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, що вів кампанії Олександра Волкова наприкінці 1990-х -початку 2000-х років, а також працював над проведенням референдуму Леоніда Кучми у 2000 році.

 

Зараз ви читаєте новину «Новинський став депутатом завдяки близькому до влади політтехнологу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути