Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2013 13:23

Ляшко: Опозиція здала вибори під Новинського

Ляшко: Опозиція здала вибори під Новинського
Фото: file.liga.net

Вибори у Севастополі чітко показали, що Партія регіонів "вже заспівала свою лебедину пісню".

Таку думку у своєму блозі на Gazeta.ua висловив позафракційний нардеп Олег Ляшко.

"Так, формально самовисуванець, а реально - регіонал Вадим Новинський (заява у фракцію ПР ним давно написана) переміг. Але ця перемога не йде у жодне порівняння з тим, який результат нинішня влада мала у Херсонесі раніше", - написав він.

Окрім того, за його словами, "олігарх Новинський витратив на вибори величезний ресурс".

"Результат переможця у 53% при явці 23% - мало чого вартий, оскільки виходить, що реально за Новинського проголосувало лише трохи більше 10% севастопольців, - наголосив він. - У Вадима Новинського не було гідних конкурентів: комуністи не змогли зосередити свої зусилля на перемозі Пархоменка, а Бєлік взагалі не пішов на вибори, отримавши у відкуп посаду заступника голови Севастопольської міськдержадміністрації".

Також, він розповів, що Радикальна партія не брала участі у цих виборах, "оскільки об'єктивно ми не змогли знайти у Севастополі людину, яка б 100% перемогла".

"Однак інші опозиційні сили разом висунули єдиного кандидата Білоцерківця - і не надали йому достойної підтримки, в результаті він здобув лише 3%. Ні Кличко, ні Яценюк, ні Тягнибок жодного разу за виборчу кампанію не приїхали підтримати свого єдиного кандидата, фактично здавши вибори під Новинського", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Опозиція здала вибори під Новинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути