Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2013 21:04

Послання Януковича до Ради виглядає кумедно - опозиціонер

Послання Януковича до Ради виглядає кумедно - опозиціонер
Парубій: у посланні Януковича багато "води". Фото: korrespondent.net

Народний депутат від фракції "Батьківщина "Андрій Парубій висловив сумнів у тому, що авторство щорічного послання президента до Верховної Ради не належить Віктору Януковичу.

"На відміну від Януковича, багато хто з депутатів ознайомився із посланням. Там багато "води", 576 сторінок - унікальний випадок "тяжкої інтелектуальної роботи Януковича", ніколи не було такого величезного послання", - сказав Парубій в ефірі "Ера-FM".

За його словами, деякі частини цього послання виглядають кумедно.

"У розділі про економіку говорять, що у нас погано, а в Європі ще гірше. Наводять не успіхи, а що в інших країнах гірше", - зазначив Парубій.

Нагадаємо, вчора на офіційному сайті президента було опубліковано послання глави держави до парламенту. Згідно з Конституцією, президент має виголосити послання особисто у Раді. Проте нардепам лише роздали текст цього документа. Внаслідок цього опозиціонери заблокували роботу Ради. Представники президента заявили, що він відвідає парламент, коли опозиція буде до цього готова і не заважатиме його виступу.

Зараз ви читаєте новину «Послання Януковича до Ради виглядає кумедно - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути