четвер, 06 червня 2013 16:16

Нардепи повернулися в Раду. Опозиція не відходить від трибуни

Народні депутати від опозиційних фракцій після перерви знову заблокували трибуну Верховної Ради України.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Біля трибуни парламенту та у президії стоять близько десятка парламентарів від опозиції. На самій трибуні продовжує лежати стос книжок із посланням президента Віктора Януковича, яке він сьогодні мав представити у парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через блокування трибуни опозицією Рибак закрив ранкове засідання

Водночас до Верховної Ради повернулися нардепи від Партії регіонів та КПУ. Наразі вони зайняли свої місця у залі засідань.

Разом із тим, у коментарях народні депутати не змогли точно сказати, чи відбудеться сьогодні засідання, чи ні. І чи буде розблокована робота Верховної Ради.

Нагадаємо, що опозиціонери заблокували трибуну ВР ще зранку. Таким чином вони висловили своє незадоволення тим, що президент не зявився особисто у парламенті, аби представити своє щорічне звернення. Натомість депутатам роздали книжки із посланням на більш як 500 сторінок. Після цього спікер Володимир Рибак одразу ж закрив ранкове засідання. Водночас голова ВР не виключив, що у разі продовження блокування трибуни депутати від більшості можуть провести друге "виїзне" засідання.

 

Зараз ви читаєте новину «Нардепи повернулися в Раду. Опозиція не відходить від трибуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути