четвер, 19 жовтня 2017 22:21

Порошенку недоцільно зустрічатися зі злочинцями Дерев'янком і Левченком - Луценко

Порошенку недоцільно зустрічатися зі злочинцями Дерев'янком і Левченком - Луценко
Фото: ednist.info

Президент Петро Порошенко напередодні відмовився прийняти народних депутатів Юрія Левченка та Юрія Дерев'янка через їхні злочинні дії.

Про це заявила представник президента в парламенті Ірина Луценко в ефірі "Прямого каналу".

"Мала відбутися зустріч - на неї просився депутат Мустафа Найєм. Потім він проінформував помічника президента Юрія онищенка про те, що хочуть втрьох прийти: Лещенко, Найєм і Заліщук. Президент погодився. У результаті дійшли п'ятеро. Я так розумію, що дорогою добирали депутатів. Президенту доповіли, що їх п'ятеро. Згодився прийняти трьох. Він визнав за недоцільне зустрічатися з Дерев'янком і Левченком.

Юрій Дерев'янко брав участь у незаконному прориві кордону, коли вони "заносили" Саакашвілі на територію України... Він був серед учасників, які спостерігали і спонукали до побиття прикордонників. Тобто, він злочинець. Юрій Левченко сам із трибуни сказав: "Я готовий палити парламент, якщо він не буде робити так, як я хочу"... За таких умов президент бачив недоцільним і не мав морального права зустрічатися зі злочинцями", - сказала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина генпрокурора прийшла в Раду на "лабутенах" за 19 тис. грн

18 жовтня народний депутат та учасник акції "Велика політична реформа" Мустафа Найєм з колегами попрямував на зустріч з главою держави Петром Порошенком. Вони мали озвучити главі держави вимоги мітингувальників. В АП заявили, що президент готовий прийняти Найєма, Заліщук та Лещенка, однак із іншими учасниками акції про зустріч не домовлялися.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку недоцільно зустрічатися зі злочинцями Дерев'янком і Левченком - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути