Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 14:49

Порошенко жорстко розкритикував проект бюджету на 2022 рік

  Порошенко жорстко розкритикував проект бюджету на 2022 рік
Порошенко жорстко розкритикував проект бюджету на 2022 рік

П'ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко жорстко розкритикував проект Державного бюджету на наступний рік. Він зауважив, що у документі "слуги" не передбачили грошей для тих масштабних обіцянок, які роздав президент Володимир Зеленський у своєму Посланні до Верховної Ради.

Порошенко наголосив, що міжнародні фінансові інституції вже переглянули прогноз ВВП України у бік зниження.

"На екваторі ніхто не сподівається на диво. Але ставимо лише найголовніші вимоги, щоб захистити людей. Перше – субсидії. Нам треба захистити місцеві громади, компенсувати і врятувати місцеве самоврядування і дати субсидії людям за простою формулою", – сказав лідер "ЭС".

За його словами, необхідно також виконувати закон про поетапне збільшення зарплат вчителів. Хоча б компенсувати індексацію.

"Перелопатьте проект, але при свічках не знайдете, де ж там збільшення платні медикам, де 300% тим, хто працює з ковідними хворими. І якщо уряд хоче виконати обіцянку Зеленського – треба додати ще 50 млрд", – зауважив Порошенко.

Також, наголосив політик, необхідно додати на індексацію пенсіонерам 23 млрд.

Нещодавно Порошенко під час виступу на Київському Безпековому Форумі з нагоди 30-річчя відновленої Державності та Свободи закликав до об'єднання усі антипутінські сили в Україні.

Нагадаємо, 30 листопада, у річницю першого силового розгону Євромайдану, п'ятий президент закликав українців об'єднатися навколо ідеалів Гідності та Свободи.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко жорстко розкритикував проект бюджету на 2022 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути