Ексклюзиви
неділя, 19 вересня 2021 19:40

Порошенко закликав підтримати на виборах до парламенту політв'язня Кремля Романа Сущенка

Порошенко закликав підтримати на виборах до парламенту політв'язня Кремля Романа Сущенка

П'ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко у Каневі на Тарасовій Горі закликав черкащан підтримати на виборах до Верховної Ради у 197-му окрузі колишнього політв'язня Кремля, відомого журналіста, першого заступника голови Черкаської облради Романа Сущенка.

На зустріч із командою "Європейської Солідарності" на особливе для кожного українця місце попри осінню негоду прийшли сотні людей.


"Черкаській області дуже пощастило, що "Європейську Солідарність" тут представляє легендарна людина – Роман Сущенко. Це видатний журналіст, який гідно представляв Україну в Парижі. Людина, яка знає багато мов. Ви бачили його картини? Це неймовірно. Але Роман Сущенко став відомим на весь світ, коли Путін віддав наказ своїм злочинцям з ФСБ викрасти Романа, кинути його за ґрати в Лефортово, пропонуючи лише одне – зрадити Україну", – нагадав Порошенко.

"Роман пройшов ці всі тортури, його не зламали ні Лефортово, ні феесбешники, і навіть вороги визнали його мужність", – зазначає п'ятий Президент.


"Нам треба, щоб "Європейської Солідарності" в парламенті було більше. Щоб у парламенті були не кнопкодави, які виконують злочинні вказівки з Офісу президента, а представники народу. Чому зараз це так важливо? Бо Україна зараз переживає буремні і дуже складні часи. Країна поринула в кризу економічну, політичну, енергетичну і безпекову. І саме в ці часи, так само як і в 2014 році, треба мати надійних людей і надійну команду, яка буде захищати Україну", – наголосив Порошенко.


"У Романа Сущенка є принципи, у нього є гідність і честь. Тут присутня родина Романа. Його дружина Анжеліка, син Максим, які вірно чекали його всі ці роки з Лефортово. Тут живе його мама і похований його батько. Коли у чоловіка є надійна родина, є справжні сімейні цінності, це та родина, яка уособлює Україну. Коли разом в біді і в радості, в перемозі – і коли треба підтримати. Саме такі родини складають основу України", – говорить Ірина Геращенко.


"Пілся повернення з полону в мене не було запитання, частиною якої команди мені бути. Частиною європейської команди, яка сьогодні єдина може вести Україну до ЄС і НАТО і не допустити проросійського реваншу", – сказав Роман Сущенко.

"Стандарти ЄС – це передусім висока якість життя. Економічне зростання. А також продовження курсу на децентралізацію, який гарантує усім громадам сталий розвиток і наповнення місцевих бюджетів", – зазначає Сущенко.


"Європейський шлях для кожного українця – це перш за все добробут і безпека. Гідні зарплати, нові робочі місця. Розвиток громад. Якість освіти, медицини. Це гарантія захисту прав людини, демократія, свобода слова. НАТО – це безпека, це мир і стабільність. Я переконаний, що ми досягнемо успіху. Мій батько тут розбудовував Черкаси і Черкащину, Канів і Золотношу. Справа честі і родини продовжувати це. Я знаю, що з нашою командою ми переможемо", – наголосив Роман Сущенко.

"Роман Сущенко не допустить, щоб "русскій мір" прийшов в Україну, на Черкащину. Роман Сущенко і наша команда зробить все, щоб в Канів, Золотоношу, Черкаси і в Украіну прийшла Європа", – резюмує лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко закликав підтримати на виборах до парламенту політв'язня Кремля Романа Сущенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути