середа, 10 червня 2020 13:20

Порошенко з адвокатами потрапили в кабінет генпрокурора Венедіктової

Порошенко з адвокатами потрапили в кабінет генпрокурора Венедіктової
Порошенко каже про переслідування опозиції

Президент Володимир Зеленський повторює шлях Віктора Януковича. Про це заявив п'ятий президент Петро Порошенко під стінами Офісу генерального прокурора.

"Ми приїхали сюди, щоб їм сказати в очі, що вони порушують законодавство, Конституцію. Намагаються перетворити Україну в авторитарний режим.

Нічого спільного з верховенством права, демократією, захистом із розслідуванням злочинів не має. Це називається подвійні стандарти, переслідування опозиції і закид проти лідера опозиції. Цим займався на нашій пам'яті Віктор Федорович Янукович.

Я дуже шкодую, Володимире Олександровичу, що ви даєте незаконні вказівки генеральному прокурору - на 300% вашій людині. Виконувати злочинні накази. Передзвоніть Януковичу в Росію і спитайте, чим він закінчив. І своєчасно зупиніться. Так буде краще для вас, так буде краще для України", - сказав Порошенко.

За повідомленням "Інтерфакс-Україна", Порошенко прийшов в Офіс генпрокурора з адвокатами і народними депутатами від "Європейської солідарності" для зустрічі з генпрокурором Іриною Венедіктовою.

Працівники прокуратури не пропускали народних депутатів до приймальні генпрокурора, депутати заявили про порушення їхніх прав і згодом зайшли до приміщення.

Порошенко, його адвокати і деякі парламентарії наразі перебувають у кабінеті Венедіктової.

Генпрокурор адресує всі запитання щодо підозри Порошенку до слідчих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР каже, що вручили підозру Порошенку. Його адвокати заперечили

Раніше Офіс генерального прокурора заявив, що щодо п'ятого президента, а нині народного депутата Петра Порошенка вирішують питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко з адвокатами потрапили в кабінет генпрокурора Венедіктової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути