середа, 10 квітня 2013 14:52

"Порох у порохівницях ще є, аби шарахнути ще пару раз" - Безсмертний про нову партію Луценка

"Порох у порохівницях ще є, аби шарахнути ще пару раз" - Безсмертний про нову партію Луценка
Безсмертний підтвердив, що розмови про створення нової партії велися. Фото: glavcom.ua

Екс-віце-прем'єр-міністр, колишній посол України в Білорусі Роман Безсмертний підтвердив, що він, Луценко, Стецьків і Філенко вели переговори щодо створення нової політичної сили, проте говорити про щось конкретно вважає зарано.

Про це екс-нардеп розповів Gazeta.ua, коментуючи інформацію про можливе створення нової радикальної партії на чолі з колишнім головою МВС Юрієм Луценком.

"Із точки зору інформаційного ефекту, ця новина добра, - говорить Безсмертний. - А з технологічної роботи це новина, яка може когось пригорнути, а когось відхилити від цієї ідеї. Що значить створювати нову партію? Можливо, ми колись ініціаторами чогось і будемо. Чи це буде загальнонаціональний рух, чи політична сила. Це мають люди вирішувати. Говорити ще щось зарано. Хоча порох у порохівницях ще є. Можна було б шарахнути ще пару раз. Але ще не знаю заради кого і чого".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко може підігрувати Банковій - "свободівець"

Що стосується якихось конкретних планів, то, за словами політика, нині йому важко про щось говорити.

"Життя покаже як воно буде рухатися. Це залежить не тільки від мене чи від Тараса Стецьківа. Це має вирішувати те товариство, яке рано чи пізно збереться. Я ще не знаю точної позиції Володимира Філенка, Юрія Луценка. Хоча ця ініціатива заслуговує на увагу, багато хто висловлюється з цього приводу. Це було зрозуміло, тому що такі люди, такі тяглові коні, як Стецьків, Філенко, Луценко – без роботи не будуть, особливо в політиці", - підкреслив Безсмертний.

Він підтвердив, що розмови про створення нової партії велися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко створить рух спільно з трьома польовими командирами Майдану

"Ми дійсно зустрічалися у чотирьох у Менській колонії. Так само по телефону з Луценком ми неодноразово спілкувалися. І надалі будемо бачитися і спілкуватися, але це ще зовсім нічого не означає. Ми теж на Майдані були в чотирьох, і десятки людей було, і планували все це. Це ж історія, наше товариство, наші особисті стосунки тощо. Життя покаже. Не треба тут давати однозначних відповідей і поспішати. Бо невідомо, що буде завтра", - зазначив екс-віце-прем'єр-міністр.

Безсмертний також додав: "Треба мати на увазі, що Юрій Віталійович щойно лише вийшов із тюрми. Можна поставити себе на його місце. Йому треба і здоров'я поправити, і багато-багато чого. Крім того, слід враховувати, що нам же не по 25 років уже. Ми бачили багато, і в усьому цьому розуміємося. Як у владі, так і в опозиції були тощо. Тому на все це треба дивитися дуже спокійно. І знати з ким, куди і заради чого йти".

Зараз ви читаєте новину «"Порох у порохівницях ще є, аби шарахнути ще пару раз" - Безсмертний про нову партію Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути