Ексклюзиви
середа, 10 квітня 2013 08:21

Сьогодні Луценка госпіталізують у клініку "Оберіг"

Сьогодні Луценка госпіталізують у клініку "Оберіг"
Юрій Луценко. Фото: news2000.com.ua

Юрій Луценко буде госпіталізований в клініку "Оберіг" для продовження лікування, звідки він був терміново вивезений в колонію після першої операції 30 січня 2013 року ще до закінчення реабілітаційного періоду.

Лікарями виявлено старі та нові виразки та ерозії шлунку, а також підтверджено необхідність проведення другої операції, яку було заплановано ще на кінець лютого поточного року, повыдомляэ прес-служба "Народної Самооборони".

Родина Луценків звернулася до представників засобів масової інформації із розумінням поставитися до ситуації та проханням не турбувати Юрія Луценка на час його лікування у клініці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів хоче наступного тижня "ефективну роботу" в Раді

7 квітня Президент України Віктор Янукович помилував засуджених колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та колишнього міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука. Про це йдеться в указі Президента №197/2013 від 7 квітня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Луценка госпіталізують у клініку "Оберіг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути