Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2013 22:00

Партія регіонів хоче наступного тижня "ефективну роботу" в Раді

Партія регіонів хоче наступного тижня "ефективну роботу" в Раді
Михайло Чечетов: Наша позиція не змінилася. Фото: mignews.com.ua

Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов сподівається на відновлення роботи Верховної Ради наступного тижня.

"Наша позиція не змінилася, і ми налаштовані на те, щоб прийти в наступний вівторок на пленарному тижні в сесійну залу і з нашими політичними опонентами зайнятися ефективною роботою", - сказав Чечетов в ефірі "Ера-FM".

Політик підтримав висловлення колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Луценка, який вийшов на свободу, про те, що опозиція не повинна постійно блокувати роботу парламенту.

"Нам імпонує те, що не встиг вийти Юрій Віталійович на волю, і він нас підтримав. Він засудив лідерів опозиції за те, що вони бойкотують роботу парламенту, за те, що вони саботують роботу парламенту. Роботи дуже багато, потрібно прийняти пакет законодавчих актів щодо євроінтеграції, щоб остаточно відкрити двері для підписання у Вільнюсі восени Договору про асоціацію з Європейським Союзом і зону вільної торгівлі ... Це дало нам підставу зробити висновок, що сьогодні в опозиції немає реального кандидата в президенти", - зазначив Чечетов.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів хоче наступного тижня "ефективну роботу" в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути