вівторок, 09 квітня 2013 19:25

"Можлива відставка Попова ніяк не вплине на опозицію" - нардеп

"Можлива відставка Попова ніяк не вплине на опозицію" - нардеп
Одарченко не виключає, що Попова можуть замінити на Лисова. Фото: tyzhden.ua

У Партії регіонів розуміють, що чинному голові КМДА Олександру Попову буде вкрай важко перемогти на виборах мера Києва, тому його можуть замінити.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко, коментуючи інформацію про можливе звільнення Попова найближчим часом.

"Зараз усе підпорядковано майбутнім президентським виборам, а також виборам до Київради та міського голови, - говорить він. - Абсолютно очевидно зараз для Партії регіонів, що обрання Попова міським головою є неймовірною подією, на яку їм розраховувати неможливо".

Опозиціонер проаналізував можливі кандидатури на заміну Попову, а такими називали чинного віце-прем'єра Олександра Вілкула та екс-кандидата в нардепи Ігоря Лисова.

"Не можу нічого сказати про Вілкула, бо не знаю його здібностей і особисто з ним не знайомий. Зате можна подивитися на оцінку діяльності у виборчих процесах представника Партії регіонів Лисова. Я очолював штаб "Батьківщини" по Києву, і була в мене можливість проаналізувати голосування по всіх округах, за які відповідали представники "Регіонів" у столиці. Можу сказати, що Лисов, мабуть, єдиний із них, який боровся і за свою особисту перемогу, і за перемогу ПР", - розповів Одарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович уже шукає заміну Попову - ЗМІ

Він зауважив, що це було видно за даними, де явка виборців перебільшувала середньостатистичні показники.

"По округу №211, за який відповідав Лисов, голосування за Партію регіонів було вищим, ніж у інших округах. Не дивлячись на те, що там також були достатньо відомі особистості від партії, наприклад, Максим Луцький. Оцінюючи роботу Лисова на виборах, можна сказати, що він чи не єдиний, який працював щиро на перемогу Партії регіонів. Тому, якщо тут функціонери від партії оцінюють його за цими ознаками і їм потрібні ці якості, то вірогідно, що вони можуть зупинитися на його кандидатурі".

За словами депутата, можлива відставка Попова з посади голови КМДА ніяк не вплине на опозицію.

"Ми зараз закріпили людей за територіями. Йде уже по суті узгодження округів між "Батьківщиною", УДАРом і "Свободою". Я думаю, що ми закінчимо найближчим часом це узгодження. Також працюємо над тим, щоб у нас була єдина позиція, єдині члени дільничних комісій, єдина технологія по роботі на виборах. А кожна партія працює над своїми програмами, які ми будемо доносити до киян", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «"Можлива відставка Попова ніяк не вплине на опозицію" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути