середа, 22 вересня 2010 09:04

Попов з дня на день стане главою КМДА

Попов з дня на день стане главою КМДА

Найближчими днями Президент Віктор Янукович може призначити першого замглави Київської міської державної адміністрації Олександра Попова главою КМДА. Про це повідомив народний депутат Сергій Ківалов"Сегодня".

(фракція ПР), повідомляє

"У Києва має бути сильний "морський командувач". Такою кандидатурою може бути Попов, якого я знаю, як сильного професіонала. Нарешті, в Києві з"явився фахівець", - сказав Ківалов.

Його слова підтвердили і джерела видання в адміністрації президента. "Так, указ про призначення Попова готовий до підпису. Сьогодні-завтра він буде оприлюднений", - сказало джерело.

За його словами, указ трохи затримався, тому що довкола призначення "плелися інтриги".

"Довкола президента, який приймає рішення, кілька центрів впливу. Самого Попова в мерію рекомендував глава АП Льовочкін. Проте, незважаючи на те, що він добре працює, над ним хотіли поставити іншу людину. Однією з кандидатур був нинішній міністр юстиції Олександр Лавринович, який сам відмовився йти на столицю", - сказало джерело.

За його словами, на посаду першого зама Попова хочуть призначити "перевіреного регіонала", імовірно, з МЖГ.

Нагадаємо також, що згідно з прийнятим Верховною Радою Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" президент отримав право призначати голову Київської міської державної адміністрації (КМДА) в порядку, передбаченому Конституцією і законами України.

Зараз ви читаєте новину «Попов з дня на день стане главою КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути