пʼятниця, 20 квітня 2007 13:45

Полтавський губернатор пішов від Костенка до Ющенка

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Асадчев призупинив своє членство в Українській народній партії. Про це губернатор повідомив у перерві сесії Полтавської обласної ради.

"Це пов`язано з тим, що я не згоден, щоб Українська народна партія йшла на вибори самостійно. Я говорив про це раніше, а зараз йти на вибори самостійно - недопустимі речі, які носять антипрезидентський характер", - вважає Асадчев.

За його словами, свою точку зору він висловив лідеру партії Юрію Костенку. Питання про вступ Асадчего до НСНУ залишається відкритим.

"Я не піду більше окремо від Президента, він вимагає підтримки, і інтереси держави мають бути вищими за особисті амбіції. Питання про вступ до НСНУ поки що відкрите", - заявив губернатор.

16 квітня "Народний Союз Наша Україна" затвердив список кандидатів у народні депутати від партії, до якого було включено і голову Полтавської ОДА Асадчева, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Полтавський губернатор пішов від Костенка до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути