четвер, 20 березня 2008 15:03

Погребинский порівняв Тимошенко з Калігулою і порадив не ставити на Турчинова

Якщо Юлія Тимошенко поставить на Олександра Турчинова, то вона програє вибори мера в Києві.

Таку думку висловив директор Центра політичних досліджень і конфликтології Михайло Погребинський, коментуючи можливість висування Турчинова кандидатом на посаду Київського міського голови.

На думку Погребинського, тим, що Верховна Рада прийняла постанову про дострокові вибори Київського міського голови і Київради, Тимошенко одержала тактичну перемогу. При цьому Погребинський відзначає, "її (Тимошенко) переконали в тому, що в неї настільки високий авторитет, що вона може, як Каліула завести коня у сенат".

"У Турчинова настільки високий рівень негативної харизми! Щоб не говорила Тимошенко, за нього не проголосують. Я в це не можу повірити. Мій двадцятилітній досвід роботи говорить, що не можна на Турчинова ставити. Тимошенко потрібно знайти кого-небудь іншого. Ну хоча б Томенка. Я вважаю, що в Томенка набагато більше шансів. Чому вона відмовляється, не розумію", - вважає Погребинський.

Також експерт нагадав, що в Тимошенко дуже високі шанси стати президентом. "А коли вона президент, і в неї ще і Київ у руках, то мало не покажеться", - сказав він.

19 березня на прес-конференції прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що вона сподівається на підтримку НУНС кандидата від БЮТ на посаду мера Києва.

У той же час, Тимошенко виключила можливість свого висування на посаду мера Києва на дострокових виборах. "Я категорично таку можливість спростовую", - сказала Тимошенко, пише АМИ Новости-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Погребинский порівняв Тимошенко з Калігулою і порадив не ставити на Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути