понеділок, 13 жовтня 2008 12:33

Погребінський назвав Ющенка людиною "з ознаками психічного розладу"

Віктор Ющенко та його прихильники після завершення позачергових парламентських виборів не мають жодних перспектив в українській політиці.

Про це в інтерв"ю заявив директор Центру політичних досліджень і конфліктологій Михайло Погребінський.

"Доля блоку Ющенка та НУ-НС на прийдешніх виборах уже визначена. Я переконаний, що це маргінальна політична сила, яка не має жодних перспектив в українській політиці", - підкреслив Михайло Погребінський.

За його оцінкою, позачергові парламентські вибори були спровоковані людиною "... з явними ознаками клінічного психічного розладу, з явною людською неадекватністю".

Водночас він переконаний, що вибори до парламенту мають мобілізувати здорову частину суспільства для того, щоб протидіяти Ющенку.

"Сьогодні для мене й більшості розсудливих людей зрозуміло: ці вибори не приведуть до якісно іншого розкладу політичних сил у парламенті. Ми отримаємо приблизно таку саму картину, що і в попередньому парламенті", - сказав Погребінський, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Погребінський назвав Ющенка людиною "з ознаками психічного розладу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути