середа, 01 лютого 2023 18:03

Після розголосу активістів топчиновник Міноборони подав у відставку

Після розголосу активістів топчиновник Міноборони подав у відставку
Зі слів голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, Олександр Лієв підтримував псевдореферендум у Криму. Фото: tsn.ua

Олександр Лієв написав заяву на звільнення з посади тимчасово виконуючого обов'язки департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони.

Лієв заявив, що вчора написав повідомлення міністру оборони Олексію Резнікову, в якому попросив прийняти відставку. Про це чиновник заявив виданню Цензор.нет.

"Я вчора написав йому (Резнікову. – Gazeta.ua) повідомлення, в якому попросив прийняти мою відставку і сьогодні написав заяву", – сказав Лієв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слово за президентом" – активісти звернулися до Зеленського щодо судді з паспортом РФ

Резніков поки не розглядав заяву, оскільки перебуває у відрядженні.

Вчора голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін повідомив, що Лієв у 2014 році підтримував псевдореферендум у Криму і блокував доступ Збройних сил України до маяків. Лієв – уродженець міста Ухта республіки Комі РФ, колишній міністр курортів та туризму АР Крим за президентства Віктора Януковича.

Після цього Лієв заявив про "сфабрикований вкид". Також заявив, що успішно пройшов спецперевірки щодо допуску до державної таємниці.

Зараз ви читаєте новину «Після розголосу активістів топчиновник Міноборони подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути