Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 10:53

Печерський суд готується вирішити долю скарги Тимошенко

Печерський суд готується вирішити долю скарги Тимошенко

Печерський районний суд Києва пішов у дорадчу кімнату для ухвалення рішення за позовом екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо незаконності порушення проти неї "газової справи".

На засіданні суду в понеділок суд заслухав пояснення прокурора та дебати сторін. Зокрема, прокурор стверджував, що справу було порушено за наявності достатніх підстав і приводів, тому що не було ніякого рішення Кабміну щодо газових контрактів.

Разом з тим, прокурор підкреслив, що він "доказів умислу в діях Тимошенко він не побачив", проте "в цьому випадку закон не вимагає прямого умислу".

Прокурор попросив залишити скаргу без задоволення і постанова про порушення справи в силі.

У свою чергу захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко зазначив, що постанова про порушення кримінальної справи було написано не на нормах законодавства. На що прокурор сказав: "Як СБУ нам передала, так ми і написали".

У свою чергу, екс-прем'єр Юлія Тимошенко передала суду заяву про скоєння злочину прокурором, який порушив проти неї кримінальну справу.

"Прошу винести окреме рішення про порушення кримінальної справи стосовно прокурора", - сказала вона.

Після цього суддя оголосила, що вона виходить до нарадчої кімнати для ухвалення рішення за позовом, а секретар уточнила, що постанова суду буде оголошено в понеділок близько 14.00.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд готується вирішити долю скарги Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути