Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 11:02

Людина Тимошенко спитає у прибалтів, як зупинити Януковича

Людина Тимошенко спитає у прибалтів, як зупинити Януковича

Заступник голови партії "Батьківщина", колишній віце-прем'єр-міністр  у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря виступить у Таллінні під час панелі "Україна: Чи може Захід зупинити регрес".

Як повідомила прес-служба БЮТ, Немиря 13-15 травня візьме участь у четвертій міжнародній Конференції імені Леннарта Мері.

На конференції, присвяченій ключовим питанням міжнародної політики та безпеки, обговорюватимуться перспективи відродження зовнішньої політики, що базується на європейських цінностях, майбутнє політики європейського сусідства, події на Близькому Сході, ситуація в Україні та інше.

Слід зазначити, що Конференцію, яка пройде у Таллінні, організовує Європейський фонд імені колишнього президента Естонії Леннарта Мері.

У конференції візьмуть участь президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес, міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, прем'єр-міністр Латвії Валдіс Домбровскіс, прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс, заступник президента Європейської Комісії Сіім Каллас та інші політики, провідні міжнародні експерти, представники неурядових та громадських організацій.

Зараз ви читаєте новину «Людина Тимошенко спитає у прибалтів, як зупинити Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути