Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 14:36

У Тимошенко кажуть, що Генпрокуратурі чхати на Європу

У Тимошенко кажуть, що Генпрокуратурі чхати на Європу

Екс-віце-прем'єр Григорій Немиря називає кримінальну справу порушену проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко у зв'язку з підписанням газових угод політичним

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам після виходу з Головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Після того, як я надав документальні свідчення офіційних оцінок з боку Європейської комісії, президента Європейської комісії ... найавторитетніших міжнародних організацій з приводу якості газових контрактів і ганебній ролі посередника "РосУкрЕнерго", слідчий зауважив, що це його не цікавить, тому що позиція Європи не є важливою для України і для цієї справи ", - розповів Немиря про хід допиту.

"Хоча ще недавно ми бачили як президент і нинішній уряд ... говорили наскільки вони прагнуть продовжувати співпрацювати з Європейським Союзом, бажаючи наблизитися до Європейського Союзу", - додав політик.

Крім того, за словами Немирі на його репліку про те, що модернізація газотранспортної системи не була б можливою без газових угод, підписаних в січні 2009 року "слідчий зробив вигляд, що його це не цікавить".

"У мене складається враження, що взагалі все більше і більше стає політично мотивованим характер цієї справи", - резюмував Немиря.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко кажуть, що Генпрокуратурі чхати на Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути