Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 21:19

Допит Немирі тривав 6 годин

Допит Немирі тривав 6 годин

Допит колишнього віце-прем'єр-міністра України Григорія Немирі в Генеральній прокуратурі тривав близько 6 годин. Про це повідомила його прес-секретар Наталія Лисова.

Допит Г. Немирі проходив у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної проти екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з обвинуваченням у перевищенні службових повноважень під час підписання газових угод з Росією в 2009 році.

Як повідомлялося, сьогодні Г. Немиря був вперше викликаний на допит до Генпрокуратури.

Слідчі також допитали сьогодні також ще кілька колишніх чиновників. Зокрема екс-міністра Кабінету міністрів Петра Крупка, а також колишнього керівника апарату Кабміну Михайла Левинського.

Під час перерви у проведенні допиту Г. Немиря повідомив журналістам, що слідство відмовилося взяти до уваги експертні висновки Європейської комісії і єврокомісара з питань енергетики щодо оцінки газових угод, підписаних урядом Ю. Тимошенко в 2009 році з Росією.

Крім того, за словами Немирі на його репліку про те, що модернізація газотранспортної системи не була б можливою без газових угод, підписаних в січні 2009 року "слідчий зробив вигляд, що його це не цікавить". Він підкреслив, що вважає справу справу порушену проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко у зв'язку з підписанням газових угод політичною.

Зараз ви читаєте новину «Допит Немирі тривав 6 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути