вівторок, 03 серпня 2010 11:56

Парубія та Гримчака звинуватили у бандитизмі

Парубія та Гримчака звинуватили у бандитизмі

Народний депутат від Партії регіонів Василь Хара вважає справедливим рішення Печерського суду про визнання законною постанову про порушення кримінальної справи проти "нунсівців" Андрія Парубія та Юрія Гримчака за дії у Верховній Раді 27 квітня.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Коментуючи звинувачення Андрія Парубія на адресу Партії регонів, Василь Хара зазначив, що ПР немає жодного відношення до суду.

"Коли опозиціонерам вигідно, вони вихваляють Печерський суд, коли ні – сварять. Вже доведено, ми бачили на відеозаписі, що людина кидала димову шашку, яка могла нанести шкоду здоров'ю. Слава Богу, всі залишились живими. Тому що якби в залі був астматик, він міг би вмерти. Якби на вулиці один чоловік вдарив іншого, чи розбив скло в магазині. Його б покарали. Чому народний депутат вважає, що якщо він скоїв бандитський вчинок в парламенті, не повинен бути покараним", - зауважив Хара.

Водночас, він сумнівається, що Парубій та Гримчак будуть відповідати за те, що зробили 27 квітня.

"Але те, що процес розпочато, вже добре. Не можна себе поводити у сесійній залі у такий спосіб. Можна шуміти, інколи навіть руки розпустити. Хоча це і погано. Але це можливо. А те, що робили ці хлопці, називається бандитизмом. Навіть якщо суд прийме пом'якшуюче рішення, депутати задумаються, що наступного разу воно може бути іншим", - додав "регіонал".

14 травня прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти Парубія та Гримчака за підозрою у втручанні в діяльність голови Верховної Ради й інших депутатів парламенту з метою не допустити ратифікації угоди про продовження строку перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року.

Зараз ви читаєте новину «Парубія та Гримчака звинуватили у бандитизмі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути