четвер, 24 червня 2010 11:32

Гримчак порівняв себе з одиноким степовим вовком

Гримчак порівняв себе з одиноким степовим вовком

У "Народній самообороні" не намагалися відмовити перебіжчиків від вступу в коаліцію. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"нунсівець" Юрій Гримчак.

"Якщо людина приймає рішення, то все інше немає значення" - наголосив він. "У нас були дружні зв'язки, але це не зупинило наших колег перейти. Так що їх ніхто вже не збирався вмовляти залишитись".

Каже, що з членів партії "Народна самооборона" він один залишився в коаліції.

"Я залишився один із "Самооборони", як вовк у степу. Мені тепер не дуже комфортно. У нас була дружня, згуртована команда. І тепер, коли це все відбулося, тобі спину пропікають погляди, що ти наступний" - наголосив він.

І в той же час додав, що не збирається в коаліцію ні за яких умов.

"Я не бачу майбутнього в тому, що зробили мої екс-колеги. Має бути хоч одна людина, яка тримає свого слова. Я спробую ним бути. Тому ніяких планів щодо майбутнього переходу в коаліцію в мене немає" - підкреслив він.

"Жаль, що наші закони не дозволяють відкликати цих депутатів із фракції. Але на з'їзді ми будемо обирати нових заступників замість них".

Нагадаємо, партія "Народна Самооборона" заявила про ліквідацію своєї депутатської групи у Верховній Раді. Також вона виключила з лав партії "зрадників" Олега Новікова, Катерини Лук'янової, Олександра Бобильова й Сергія Харовського у зв'язку з їх переходом в коаліцію.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак порівняв себе з одиноким степовим вовком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути