понеділок, 21 червня 2010 13:04

Брат Луценка: "За перехід до коаліції пропонували 1 млн 640 тисяч доларів"

Брат Луценка: "За перехід до коаліції пропонували 1 млн 640 тисяч доларів"

Брат лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка Сергій розповів Gazeta.ua, що доля групи вирішиться у середу на засіданні політради партії.

"Йдеться про фактичне припинення діяльності групи "Народна самооборона" в парламенті. Група фактично де факто не існує, так як більшість цю групу залишила і пішла "тушками", - нагадав Луценко.

Сергію Луценко відомо зі слів, що за перехід до коаліції пропонувалося 1 млн 640 тисяч доларів.

"Мене цікавить, чому 40? Мені пояснив, один з тих, кому пропонували, і хто не погодився на це, мовляв, там у бухгалтерії рахують по-іншому: кількість місяців до кінця депутатської каденції, зарплата у 20 тисяч доларів додатково у конверті до кінця і плюс мільйон - бонус", - розповів Луценко.

"Кожен мав право вибору. Умовляти когось? Але ж всі дорослі люди. Це мабуть нереально, якщо людині відкривають валізу з грошима і вона робить вибір на користь грошей і не на користь навіть власної політичної кар"єри", - додав він.

Сергій Луценко сказав, що він сам і його брат Юрій, почуваються у моральному сенсі не дуже добре, бо вірили людям.

"Багато кого з них ми вчили і багато хто пройшли не один, а може й понад 10 років життєвого шляху. При зустрічі з одним із таких депутатів я сказав: "Ти свій вибір зробив. Я тепер знаю, що ми колись були знайомі", - розповів Луценко.

Водночас Сергій Луценко каже, що не розчарувався у всіх людях.

"Адже мова йде не про проект, мова йде про колектив людей у 27 областях. Очолює їх 27 керівників. Цих людей я знаю не перший, не третій і не п"ятий рік. І вони мене знають і ми підтримуємо товариські стосунки... Я не можу сказати, що я розчаровний у всіх людях. Тоді немає сенсу...Тоді треба жити у зоопарку з мавпами", - сказав Луценко.

Говорячи про можливе об"єднання з БЮТ чи НУНС Луценко сказав: "Ми зможемо про це говорити після того, як відбудеться політична рада партії але наразі йдуть переговори про формування єдиного опозиційного формату".

Зараз ви читаєте новину «Брат Луценка: "За перехід до коаліції пропонували 1 млн 640 тисяч доларів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути