вівторок, 19 квітня 2011 16:09

Партія регіонів не поспішає скасовувати техогляд авто

Партія регіонів не поспішає скасовувати техогляд авто

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що проект закону про скасування технічного огляду для транспортних засобів ще не був розглянутий експертами.

За інформацією прес-служби Партії регіонів, Єфремов зазначив, що аналіз цього документа в парламенті ще не проведено, і для остаточної оцінки необхідний висновок профільних фахівців.

Говорячи про окремі положення документа, він сказав, що зберігається техогляд для пасажирського і вантажного транспорту, а пропонується скасувати технічний огляд для приватних осіб. За словами депутата, ця пропозиція "непогана, але треба подивитися нюанси".

Зокрема, "регіонал" уточнив, що є, як мінімум, одне питання, яке вимагає обговорення.

"Припустимо, людина має особистий транспорт і його не ремонтує. Виникає ситуація, що на трасі на цьому транспорті через відсутність ремонту відбувається поломка, яка стає причиною ДТП, в якому страждають люди. Цю сторону питання ми вже побачили", - пояснив парламентарій .

При цьому він підкреслив, що для того, щоб зробити остаточний висновок щодо цього законопроекту, необхідно отримати відповідні висновки. Єфремов також висловив сумніви, що документ буде розглянуто у вівторок, але в той же час не виключив, що це може відбутися на поточному пленарному тижні.

Нагадаємо, раніше президент України Віктор Янукович запропонував скасувати обов'язковий техогляд автомобілів.


Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не поспішає скасовувати техогляд авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути