субота, 09 квітня 2011 18:08

Могильов має намір подати законопроект про скасування техогляду

Могильов має намір подати законопроект про скасування техогляду

Міністерство внутрішніх справ найближчим часом подасть до парламенту законопроект про скасування техогляду для транспортних засобів, повідомив журналістам у Львові глава відомства Анатолій Могильов.

"Я думаю, незабаром, в найближчі два тижні, буде внесений до парламенту відповідний законопроект для скасування обов'язкового техогляду, але не для всіх категорій транспортних засобів", - сказав міністр. При цьому він додав, що перш за все, мова йде про скасування техогляду для приватних автомобілів.

Варто зазначити, що прем'єр-міністр України Микола Азаров свого часу висловив незадоволення затягуванням деякими міністерствами з підготовкою пріоритетних законопроектів, а саме щодо термінового реформування техоглядів автомобілів.

Нагадаємо, 9 квітня у Львові відбулося засідання Колегії МВС за участі керівника відомства Анатолія Могильова. Міністр під час візиту до Львова відвідав навчання на стадіоні "Україна", в ході якого моделювалися ситуації сутичок між футбольними фанатами і виявлення та знешкодження вибухівки в одному із секторів стадіону.

Водночас, під час розширеного засідання колегії МВС України глава похвалився, що щотижня Міністерство внутрішніх справ документує 150 фактів отримання хабарів.

Зараз ви читаєте новину «Могильов має намір подати законопроект про скасування техогляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути