субота, 15 січня 2011 11:19

Янукович погрожує Могильову звільненням за "знущання над людьми"

Янукович погрожує Могильову звільненням за "знущання над людьми"

Президент Віктор Янукович пообіцяв звільнити міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова у разі, якщо найближчим часом не буде скасовано техогляд ДАІ.

Про це він сказав під час засідання керуючої ради Комітету з економічних реформ, пише Zn.ua з посиланням на одного з учасників засідання.

"Я показую вам жовту картку. Техогляд приватного транспорту, який обіцяли скасувати, досі існує. Над людьми продовжують знущатися", - сказав Янукович, звертаючись до Могильова.

Він попередив міністра, що якщо найближчим часом це питання не буде вирішено, і міліція буде його саботувати, то Могильов побачить "червону картку".

Як відомо, законопроект про скасування техогляду приватного транспорту ще рік тому вносив до парламенту депутат від НУНС, голова комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Потім цю ідею взяв на озброєння голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, проте законопроект досі не ухвалено парламентом.

Зокрема, як заявляв Бродський, "у нинішньому вигляді технічний огляд - це анахронізм".

Згідно з законопроектом, зокрема, станції діагностики повинні підлягати акредитації.

У разі "неправильної" видачі документа про проходження перевірки технічного стану, станції діагностики повинні нести адміністративну відповідальність і за свій рахунок проводити повторну діагностику.

Зараз ви читаєте новину «Янукович погрожує Могильову звільненням за "знущання над людьми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути