пʼятниця, 18 лютого 2011 14:53

Гриценко розповів, як ДАІ бере хабарі на техоглядах

Гриценко розповів, як ДАІ бере хабарі на техоглядах

Десять тисяч офіцерів дорожньої автоінспекції продовжують знущатися над дев'ятьма мільйонами українських водіїв.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, коментуючи відхилення у ВР законопроекту "Про внесення змін до деяких законів України щодо скасування державного технічного огляду транспортних засобів".

Зокрема, Гриценко сказав: "Оце і є так звана адміністративна реформа. Є сектор хабарництва, де десять тисяч офіцерів автоінспекції знущаються над дев'ятьма мільйонами водіїв. Відкрито під час техоглядів беруть побори, хабарі".

За його словами, за необхідні "папірці" водії переплачують великі гроші - по одній тисячі, одній тисячі триста гривень.

"Це все знущання. Я запропонував забрати цю хабарну функцію у Могильова і його соратників з Міністерства внутрішніх справ, скасувати її взагалі", - додав нардеп.

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада не підтримала в першому читанні проект закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо скасування державного технічного огляду транспортних засобів".

Законопроектом передбачалося скасувати державний техогляд транспортних засобів. Зазначалося, що не підлягають перевірці технічного стану транспортні засоби, зареєстровані на фізичних осіб, конструкція яких відповідає вимогам діючих в Україні правил, нормативів і стандартів, що мають сертифікат на відповідність цим вимогам.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, як ДАІ бере хабарі на техоглядах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути