неділя, 22 липня 2012 11:45

"Партія Яценюка нічим не відрізняється від інших. Їх усіх чекає крах" — депутат облради

"Партія Яценюка нічим не відрізняється від інших. Їх усіх чекає крах" — депутат облради
ФОТО: procherk.info

Українці повинні припинити голосувати за бізнесменів і високопосадовців. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказала позапартійна і позафракційна депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода.

"Колись я думала, що багата людина — захищена. Потім в обласній раді побачила, що бізнесмени, хоч і їздять на "мерседесах", але всього на світі бояться. Залежні від влади, тому найненадійніші. Зробити кар'єру високопосадовця в недемократичній країні можуть лише нечесні. Така кар'єра тримається на особистій відданості начальству. Обираючи в парламент, слухати не треба. Треба дивитися на життєвий шлях людини. Багато й опозиціонерів, які при злочинній владі позводили триповерхові будинки з басейнами. Для мене державний діяч — це віруюча скромна людина. Канцлер Німеччини Ангела Меркель живе в багатоповерховому будинку на четвертому поверсі. А в нас — "Межигір'я", розкіш. Вони що, будуть опікуватися бідними? А найголовніше, ці багачі — люди із зіпсованою психологією. Бо вважають, що вони все це заробили", - розповіла вона.

За її словами, цю ситуацію треба вирішувати шляхом діалогу.

"Коли чую, "Україна без Януковича", "Геть антинародну владу", у мене це викликає подив. За Партію регіонів проголосувала половина українців. Яке я маю право виганяти їх із країни? Зміни — це довготривалі процеси. Зараз на виборах треба оцінити Партію регіонів, яка займається політичними переслідуваннями, не дає розвиватися дрібному бізнесу. Треба проголосувати за опозицію. Але я і на них не покладаю багато надій. Буде перехідний етап. Погано, що в нас вибори раз на п'ять років. Треба змінювати владу кожні два роки", - зауважила депутат облради.

Вона вважає позитивом, що опозиція об'єдналася і її очолив Арсеній Яценюк.

"Але не можна фінансувати партію з Києва. Кожна людина, яка хоче стати депутатом, повинна сама собі знайти кошти. Тоді будуть демократія і свобода. А коли на місцях усі сидять і ждуть, доки їм зі штабів кинуть гроші, то це той же підкуп. І партія Яценюка нічим не відрізняється від інших. Їх усіх чекає крах", - додала Майборода.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Партія Яценюка нічим не відрізняється від інших. Їх усіх чекає крах" — депутат облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути