пʼятниця, 20 липня 2012 10:58

Турчинов назвав першу п'ятірку об'єднаної опозиції

Турчинов назвав першу п'ятірку об'єднаної опозиції
Сам Турчинов, на думку експерта, через низький рівень особистої підтримки може претендувати хіба що на місце у першій десятці. Фото: heritage.com.ua

Один із лідерів об'єднаної опозиції та керівник її штабу Олександр Турчинов розповів, хто, найймовірніше, може увійти у першу п'ятірку списку на парламентських виборах від опозиції.

За його словами, це можуть бути Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко і, ймовірно, глава партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко або Микола Катеринчук, пише журнал "Фокус".

"На перші місця опозиція виводить своїх ветеранів. Вони, по-перше, пізнавані, по-друге, уособлюють головне – об'єднання всіх опозиційних сил", - вважає політолог Віталій Бала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов розповів про терор влади проти опозиції та ЗМІ

Сам Турчинов, на думку експерта, через низький рівень особистої підтримки може претендувати хіба що на місце у першій десятці.

Також, як пише видання, Микола Катеринчук останній часом намагається вмовити Юрія Луценка поступитись йому місцем у першій п'ятірці, проте опальний екс-міністр ніяк не погоджується. Проте сам Катеринчук цю інформацію заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов назвав першу п'ятірку об'єднаної опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути