субота, 08 грудня 2012 19:24

Партійний суд "Свободи" розслідує справи щодо діяльності своїх активістів

Партійний суд "Свободи" розслідує справи щодо діяльності своїх активістів
Олег Тягнибок. Фото: svoboda.org.ua

Лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок хоче розпустити осередки партії у деяких областях.

Про це він сказав під час брифінгу після 26 з'їзду ВО "Свободи".

"В усіх областях України ми досягнули результату, який є навіть вищим за той результат, який ми поставили перед обласними осередками. 8 обласних організацій отримали більший середнього результату, тобто більше як 10,44%. 18 – показали результат більше 5%, 23 – більше 3%. Якщо б залишали старий бар'єр більше як 3%, то у 23 областях ми б отримали такий позитивний результат. Тільки 4 адміністративно-територіальні одиниці: Донецька область, Луганська область та Крим, місто Севастополь нам не вдалося подолати 3% бар'єр. Але не зважаючи на це, результат, який ми отримали, у 10 разів перевищив той, що ми мали на виборах 2007 року. Сьогодні у Східних областях України ми показали результат вищий, ніж наш результат на парламентських виборах 2007 на Західній Україні", - сказав Тягнибок.

Він також наголосив, що на з'їзді обговорили також негативні явища, які були під час виборів.

"Ми доручили політраді, політвиконкому та партійному суду провести кілька партійних розслідувань для того, щоб з'ясувати питання перебування у лавах партії окремих наших діячів. Навіть ми не виключаємо, що деякі наші організації за порушення партійного режиму будуть розпущені", - наголосив він.

Він також додав, що на з'їзді відзначили активних членів партії і подякували їм. Активістам подарували золоті значки "свободи" та годинники з символікою партії.

Зараз ви читаєте новину «Партійний суд "Свободи" розслідує справи щодо діяльності своїх активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

563

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути