субота, 08 грудня 2012 18:28

"Свобода" претендуватиме на посаду заступника спікера й уже має свого кандидата

"Свобода" претендуватиме на посаду заступника спікера й уже має свого кандидата
Кандидатом на посаду заступника спікера назвали керівника фракції "Свободи" у Львівській міськраді Руслана Кошулинського. Фото: city-adm.lviv.ua

ВО "Свобода" хоче претендувати на посаду заступника голови Верховної Ради України.

Про це заявив лідер об'єднання Олег Тягнибок після з'їзду партії в Києві, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На цю посаду можуть висунути новообраного депутата Руслана Кошулинського.

"Ми будемо претендувати на комітети. За тією інформацією, що ми маємо, влада готова поділитися 13-ма комітетами з опозицією. В середовищі опозиції ми це питання ще не проговорювали. Тим більше, ми поки не знаємо, які це будуть комітети. Також є інформація, що влада хоче збільшити кількість комітетів на два. Очевидно, для когось там не вистачило. За таким розподілом "Свобода" може претендувати на керівництво в двох-чотирьох комітетах", - сказав Тягнибок.

Лідер ВО "Свобода" запевнив, що партія має достатньо кваліфікованих кадрів, які можуть очолити комітети. Зокрема голови обласних рад: Львівської - Олег Панькевич та Івано-Франківської - Олексій Кайда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон збирається йти до виборців Колесніченка й Симоненка на відверту розмову

"Так само "Свобода" виставляє свої амбіції на посаду заступника голови Ради. Це узгоджуватимемо з нашими партнерами з опозиції. Ми усвідомлюємо, якщо ця посада перейде до "Свободи", ми можемо не отримати інших комітетів", - зауважив Тягнибок.

Він назвав кандидатуру на посаду заступника голови Верховної Ради. Це його заступник з організаційних питань, очільник фракції "Свободи" у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

Також Тягнибок розповів, що першими законопроектами, які пропонуватиме "Свобода" у Верховній Раді стануть ті десять, що узгоджені з Об'єднаною опозицією перед виборами.

"Плюс додатково є ще новий бюджет, який був так швидко прийнятий у парламенті. Відповідно ми пропонуватимемо постанову про внесення змін до бюджету", - підкреслив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" претендуватиме на посаду заступника спікера й уже має свого кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути