субота, 08 грудня 2012 17:45

"Свобода" підтримає єдиного кандидата на виборах-2015, якщо ситуація в Україні змусить до цього

"Свобода" підтримає єдиного кандидата на виборах-2015, якщо ситуація в Україні змусить до цього
Поки що, за словами Тягнибока, жодних консультації між партіями опозиції щодо єдиного кандидата не проводилося. Фото: ukrday.com

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок запевнив, що його політична сила може підтримати єдиного кандидата на президентських виборах 2015 року від опозиційних сил, якщо ситуація в Україні змусить до цього.

Про це він сказав під час брифінгу після 26-го з'їзду партії, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода", наші обласні організації повинні прийти на вибори 2015 року на вершині піку нашої активності й готовності. Крім цього, ми абсолютно чітко розуміємо, що вибори 2015 року будуть вирішальними виборами для Української Держави", - сказав Тягнибок.

Також голова "Свободи" розповів, що раніше партія ухвалювала рішення, що висуватиме своїх кандидатів на всіх без винятку українських виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання єдиного кандидата на президентських виборах є не на часі — Мохник про заяву БЮТ

"Але враховуючи наші дружні й партнерські стосунки з Об'єднаною опозицією "Батьківщина", ми сподіваємося, що консультації з цього питання будуть проведені. Таких консультацій наразі ще не проводилося", - зауважив він.

Тягнибок також додав: "Ми не виключаємо можливості єдиного кандидата від опозиційних сил".

На запитання журналістів, якими будуть дії "Свободи", якщо консультації з Об'єднаною опозицією "Батьківщина" не відбудеться, відповів: "А якщо 21 грудня кінець світу буде? Моя бабця казала: "Якби в роті росли гриби, не треба було б у ліс ходити". Ну що ми гадатимемо, що буде завтра".

Та відразу ж додав: "Якщо буде така ситуація в Україні, що виникне необхідність в єдиному узгодженому кандидаті, тоді "Свобода" буде говорити. Зрештою, на цих парламентських виборах ми продемонстрували, що "Свобода" вміє домовлятися".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" підтримає єдиного кандидата на виборах-2015, якщо ситуація в Україні змусить до цього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути