четвер, 12 листопада 2015 21:54

Парасюк пояснив, чому його викликають до ГПУ

Парасюк пояснив, чому його викликають до ГПУ
Фото: www.ednist.info

Народного депутата Володимира Парасюка викликають в Генеральну прокуратуру України за двома кримінальними провадженнями.

Про це сам Парасюк повідомив в ефірі одного з телеканалів, зазначає Еспресо.TV.

"На даний момент у мене є дві повістки, за якими мене викликають до ГПУ у двох справах" - сказав він і додав, що його викликають до ГПУ як свідка.

Перша повістка, пояснив Парасюк, - це з питань лідера "УКРОПу" Геннадія Корбана, коли там відбувалася певна сутичка в суді. "Але я думаю, що це справа замнеться відразу, тому що там реально ніхто нікого не бив" - заявив нардеп.

Друга справа, за словами Парасюка, "набагато серйозніша".

"Це сталося у Львівській області. До мене звернувся голова одного з лісгоспів про те, що зараз, на даний момент, один із слідчих львівського управління СБУ веде незаконні слідчі дії в лісі і при цьому вимагає хабар" - сказав він.

"Там досить заплутана історія з попереднім керівником, який вирізав величезну кількість лісу, і вони, щоб списати всі ті речі, просто зараз хочуть відкрити ту кримінальну справу, і ті всі пеньки повісити на нового керівника" - пояснив нардеп.

Нагадаємо, що раніше народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Ігор Луценко повідомив, що генеральний прокурор Віктор Шокін розпорядився готувати подання про притягнення до кримінальної відповідальності Парасюка.

Зараз ви читаєте новину «Парасюк пояснив, чому його викликають до ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути