середа, 25 квітня 2018 16:48

Онищенко пригрозив компроматом на Ситника

Онищенко пригрозив компроматом на Ситника
Нардеп-втікач Олександр Онищенко каже, що має компромат на голову НАБУ Артема Ситника. Фото: "Антикор"

Нардеп-втікач Олександр Онищенко заявив, що не говорив з директором НАБУ Артемом Ситником про "плівки" і пригрозив йому компроматом. Про повідомляє "Українська правда".

"Ситник повідомляє журналістам, що поговорив зі мною про плівки, провів опитування, і нічого такого нового я йому там не розповів. Пане Ситник, ви кому дзвонили?

Готую один матеріал по Ситнику, і як він веде кримінальні справи. Як фабрикує і вмовляє фальсифікувати. Опублікую наступного тижня. Доводиться одному розповідати про все це злочинне кодло", - каже Онищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАБУ дали оцінку "плівкам Онищенка"

25 квітня керівник НАБУ Ситник заявив, що Онищенку пропонували передати його записи.В НАБУ заявили, що в Онищенка питали про ці "плівки" в рамках розслідування так званої "газової схеми" в форматі відео-конференції у грудні 2016 року.

18 квітня Олександр Онищенко вийшов у ефір одного з українських телеканалів. Він включив аудіозапис своєї розмови з чоловіком, голос якого подібний до президента Петра Порошенка. На записі чоловіки домовляються щодо екс-міністра екології Миколи Злочевського, який володіє газовидобувною компанією Burisma. За словами Онищенка, президентові запропонували частку в компаніях Злочевського. Після цього проти екс-міністра часів Януковича закрили всі кримінальні справи.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко пригрозив компроматом на Ситника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути