середа, 12 березня 2008 10:43

Омельченко: "Балога "кришує" Черновецького"

Народний депутат від фракції "Наша Україна – Народна самооборона", колишній мер Києва Олександр Омельченко вважає, що столичний міський голова Леонід Черновецький заявив про намір відмовитися від участі в засіданні Кабінету Міністрів за згодою Секретаріату Президента.

Таку думку Омельченко висловив сьогодні журналістам у Кабінеті Міністрів.

"Секретаріат Президента "кришує" Черновецького. Я не хочу так говорити, це по-блатному. Але те, що без відома Секретаріату Президента він би такої заяви не зробив, – я в цьому переконаний", - сказав Омельченко.

Він наголосив, що, відповідно до закону України про столицю і постанови Конституційного суду, Київський міський голова підзвітний і підконтрольний Кабінету Міністрів і "тільки відповідальний перед Президентом".

Серед питань порядку денного сьогоднішнього засідання Кабміну зазначено і звіт голови КМДА Черновецького про виконання актів законодавства і вирішення актуальних проблем розвитку Києва. Черновецький повинен бути присутній як доповідач на цьому засіданні.

Проте вчора він послав прем`єр-міністрові Юлії Тимошенко відкритого листа, в якому заявив, що не звітуватиме перед Кабміном про діяльність столичної міськдержадміністрації, а згоден доповідати з цього питання Президентові України Вікторові Ющенку і столичною громадою, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко: "Балога "кришує" Черновецького"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути